Bologna

В Болонії, на розі площі Нептуна і вулиці Різоллі, висить великий світильник, розміром біля трьох з половиною метрів! Та з'явився він не так давно, у 2012 році, і не просто так, а щоб стати символом нового життя!

Ця лампа з’єднана з пультами в місцевих пологових будинках. Кожного разу, коли народжується немовля, натискається кнопочка пульту - і світильник мерехтить декілька секунд. Таким чином Болонія вітає нове життя в місті. Люди, які знаходяться поряд завжди радісно аплодують! Проект отримав назву Бо-Бо, що означає BOrn in BОlogna (анг. народився в Болонії).

Освітіть найважливіші події у вашому житті! Адже світильники для саду не менш важливі, ніж люстра для вітальні. Є кілька критеріїв вибору: дизайн, якість, безпека, довговічність, легкість монтажу. Ви можете в будь-якому порядку ставити ці критерії, але всі вони дуже важливі!

Колекція світильників Bologna Norlys виконана у класичному стилі та поєднала у собі все необхідне для правильного ландшафтного освітлення.

У колекцію Bologna входять настінні світильники, стовпчики різної висоти, вуличні ліхтарі та підвісні вуличні світильники.
Корпус світильника виготовлений з алюмінію і пофарбований порошковим методом в будь-який колір згідно карти кольорів Norlys. Плафон виготовлений із полікарбонату та може бути матовим або прозорим. Патрон/цоколь Е27 дозволяє використовувати галогенну, люмінесцентну або діодну лампу, все залежить від бажаного результату. Клас захисту світильника - IP54, що абсолютно відповідає всім стандартам.