Lillehammer - загадково та неповторно

Ліллегаммер  (норв. Lillehammer) - це невелике старовинне містечко з красивою дерев'яною архітектурою, а також один з найбільших гірськолижних центрів Норвегії. Саме тут проходила Зимова Олімпіада в 1994 році. Місто залишилось таким, яким було в кінці XIX століття - старовинні двоповерхові будинки, вузькі вимощені бруківкою вулиці, по яких взимку коні катають сани з туристами. З Lillehammer відкривається чудова панорама північної частини озера М’єса і річки Логен, оточеними високими горами!

Саме такими панорамами та настроєм надихався Norlys при створенні архітектурної підсвітки Lillehammer. Будівлі підсвічені світильником Lillehammer виглядають цілісно та неповторно! Світильник дозволяє виділити елементи будівлі, привернути увагу, надати статусності будівлі, створити незабутній світловий вигляд.


Корпус світильника виготовлений з алюмінію і пофарбований порошковим методом в будь-який колір згідно карти кольорів Norlys. Джерелом світла є світлодіод потужністю 3,7W, світло може бути спрямоване вгору або вниз, з різними кутами  розсіювання. Ступінь захисту світильника - IP65, що говорить про повну герметичність корпусу і його безпечне використання на вулиці. 

Гарантія на Lillehammer Norlys (Норліс) - 7 років! 

Обирайте оптимальний для себе світильник >Norlys Lillehammer на нашому сайті.