Виставка KIFF 2017

Атмосфера затишку та комфорту із світильниками фабрики NORLYS!

Компанія Арт-Енерго вдруге представляє фабрику NORLYS на виставці KIFF 2017.

І вдруге ми презентуємо не лише світильники, тренди в зовнішньому освітленні, а й атмосферу! Наш стенд переносить нас у норвезький затишний дерев’яний будинок з терасою, освітленою світильниками NORLYS. Імбирне печиво, теплий чай, Ви закутані м’яким пледом, в руках улюблена книжка – все це створює атмосфера комфорту та затишку. Саме з такою думкою NORLYS проектує свої зовнішні світильники. 

На виставці ми завжди прагнемо показати Вам не лише світильники новинки нашої фабрики, а також і світильники, якість та надійність яких перевірено роками. Ви вкотре можете переконатись особисто у якості нашої продукції. У нас немає жодного світильника, корпус якого було б зробленого із металічних сплавів – вони абсолютно усі виготовлені з алюмінію або сталі. Всі плафони наших світильників із скла або надміцного полікарбонату, який не втрачає своїх властивостей з роками. NORLYS не фарбує світильники “під дерево”, бо вони у нас виготовлені із справжнього дерева - скандинавської сосни. Норвезька простота, лаконічність та безкомпромісна надійність -  присутні у кожному із наших світильників!

Київський міжнародний меблевий форум KIFF - ключова подія і центральний захід всіх меблевиків, дизайнерів та архітекторів України! Це наймаштабніша міжнародна виставка меблів і предметів інтер'єру України, безпомилковий індикатор стану і розвитку меблевої індустрії нашої країни, невичерпне джерело сучасних технологій, ідей, трендів і тенденцій для облаштування інтер'єру та екстер'єру.

Щорічно KIFF збирає лідерів галузі з різних куточків планети, охоплюючи всі сегменти: меблі, освітлення, предмети декору та інтер'єру, текстиль, покриття для підлоги, кераміку і сантехніку.

KIFF об'єднує виробників і дистриб'юторів, дизайнерів і архітекторів, декораторів, оптових і роздрібних покупців, власників салонів, операторів сектора HoReCa і всіх шанувальників вишуканого і сучасного інтер'єру.

KIFF 2017 - це не тільки 350 брендів, розташовані на 20 000 м2 виставкової площі, це численні івенти і дизайнерські проекти, організовані з лідируючими спеціалізованими виданнями України, лекції, презентації та майстер-класи від світових гуру дизайну.

До зустрічі у 2018 з новими світлими ідеями та новими реалізаціями ідей.

Шукайте нас там, де віє комфортом, Норвегією та чаєм з імбиром на KIFF 2018)))